ingyen webstatisztika

Ez a weboldal eladó
Érdeklődj:
+36702721818

Vásárlási szempontok

Ahhoz, hogy kiválasszuk a nekünk megfelelő, legesztétikusabb és leghatékonyabb infraszaunát, rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk.

Elsőként természetesen a rendelkezésünkre álló teret kell kiválasztanunk. Célszerű családon belül megbeszélni, hogy az általános használat során a család tagjai külön-külön vagy egyidőben, csoportosan szeretnék használni az infraszaunát.

Amennyiben a rendelkezésünkre álló tér megengedi, célszerű legalább egy kétszemélyes infrakabint választani, ami lehetővé tesz egy társasági szaunázást. Így a termék ára és fogyasztása nem lesz számottevően több, mintha egy azonos felszereltségű de egyszemélyes infrakabint választanánk. Ha a termék méretéről döntöttük, már csak a műszaki tartalom kiválasztása van hátra. Elsősorban a carbon sugárzókkal szerelt infraszaunáinkat ajánljuk, mivel az árkülönbség minimális a kerámiasugárzós infraszaunákkal szemben, viszont hatékonyságbeli különbségük jelentős (15-20x nagyobb sugárzási felület). Részletekért kattintson a Miért carbon infraszauna menüpontra.

Szintén nem lehet elhanyagolható szempont a faanyag minőségének a kiválasztása. Elsősorban a legkedvezőbb áru, ám rendkívül jó minőségű hemlock fenyőből készült termékeinket javasoljuk. Ha valaki ebben a témakörben is a csúcsminőségre törekszik, akkor a minden igényt kielégítő cédrus fenyőből készült termékeinket ajánljuk.

Érdemes még néhány szót ejteni az infraszaunák teljesítményéről, a sugárzók felületéről és elhelyezkedéséről. Fontos szempont lehet, hogy csak azonos típusú sugárzóval felszerelt infrakabint hasonlítsunk egymással össze, például azonos méretű infraszauna esetében, a szálsugárzóval szerelt infraszaunát a szálsugárzóval szerelt infraszaunával, a carbonsugárzóval szerelt infraszaunát a carbonsugárzós infraszaunával hasonlítsunk össze. A legfontosabb szempont minden esetben az egy kabinban elhelyezett infrasugárzók összteljesítménye (melynek mértékegysége a W).

A carbon sugárzóval szerelt infrakabinok esetében további szempont lehet még a sugárzók összfelülete, melyet általában a gyártók és forgalmazók m2-ben jelölnek meg. A carbon sugárzós infraszaunák az alacsony sugárzási hőmérséklet miatt teszik lehetővé, hogy a szaunázó személy kényelmes testhelyzetben bárhol elhelyezkedhessen a kabinban. Ez azért lehetséges, mert a carbon sugárzók teljes felületükön bocsátják ki infrasugarakat, és csak 60 C fokon működnek. Így általában a carbonsugárzóval szerelt infraszaunákban mind az oldalfelületen, mind a hátfelületen vagy akár a padlóban is elhelyezhetők az infrasugárzók, megvalósítva ezzel a leghatékonyabb infrakabint.
Egyes típusainknál a visszérbetegségben szenvedő felhasználók érdekében ki-be kapcsolható vádli sugárzók kerültek beépítésre.

Természetesen a carbonsugárzóval szerelt infrakabinjaink már alapfelszereltségi szinten rendelkeznek külső-belső digitális vezérléssel és számos kiegészítő extra felszereltséggel, mint például ledes fényterápia, digitális szórakoztató elektronika, levegősterilizáló és ionizátor, belső olvasólámpa, külső hangulatvilágítás. Infrakabinjaink kényelme tovább fokozható az opcionálisan megvásárolható LCD-TV DVD-vel.


Keresőoptimalizálás