ingyen webstatisztika

Ez a weboldal eladó
Érdeklődj:
+36702721818

Fekvő infraszauna

Gondolt Ön már arra, hogy jó lenne kipróbálni a szaunázást, csak valahogy soha nem jutott rá ideje? Nos, a fekvő infraszauna a megoldás!

Mai felgyorsult világunkban nagyon kevés idő jut testünkkel foglalkozni, és ezt az időt minél hatékonyabban ki kell használnunk. Ha beszerzünk magunknak egy otthoni fekvő infraszaunát, akkor elérhetővé válik az a fajta egélszségmegőrző kúra, amit eddig csak a gazdagabbak engedhettek meg maguknak. Nem kell semmilyen nehezen megközelíthető, vagy távoli helyre elmennünk, hanem az otthonunk kellemes környezetében élvezhetjük az infraszauna gyógyító hatását.

Előnye még a kis méret, még egy panellakásban is könnyen használható, ugyanis árulnak belőle összecsomagolható változatot is! Az egyik legjobb módszer testünk egészségének megőrzésére a testedzés, de nem az egyetlen. Ugyanolyan hatékony lehet az infraszaunázás is, és ehez még megerőltető gyakorlatokat sem kell végeznünk. Iktassunk be rendszeres napi relaxációs szüneteket infraszaunánkban, hogy biztosítsuk egészségünket és kipihentésünket, megóvjuk magunkat a már szinte népbetegségnek számító stressztől. 30 perc infraszaunázás 900 kalória elvesztését váltja ki, nem elhanyagolandó tény tehát, hogy nagyon erős fogyasztó hatása is van, valamint mivel a testben belül hőmérsékletemelkedés jön létre, ezért megnő a test izzadása is, ami nem csak a zsírt csökkenti, hanem elősegíti a káros méreganyagok eltávolítását is.

Ez a 30 perc infraszaunázás 15 kilométer futásnak felel meg, belátható tehát, hogy nemcsak hogy kényelmesebb, hanem kisebb időt is igényel az infraszauna, ez pedig sokaknak nagyon fontos. Nem csak méregtelenítő hatása van a fekvő infraszaunának, hanem a bőrt is megszépíti. Egy infraszauna kúra alatt, ami körülbelül 10-15 alkalmat jelent, akár 5 évvel is fiatalodhat bőrünk. Ez az infraszauna pórustisztító és sejtregeneráló hatásából adódik, valamint abból, hogy a normál szaunához képest sokkal mélyebbre hatol a bőrben, ezért sokkal jobban fejti ki hatását. A fekvő infraszauna előnye, hogy közvetlenül fejti ki a hatását, szinte nincs is levegő benne, ezért azt nem kell úgymond felfűteni, az összes felhasználható hőmennyiség az emberi testre koncentrálódik, ezért tehát sokkal melegebb is. A jobb hatásfokból adódik, hogy a fekvő infraszaunának jobb méregtelenítő hatása is van, valamint jobban fogyaszt is. Ideális tehát testformálás, fogyókúra esetén, ugyanis nagyságrendekkel felgyorsíthatja a folyamatot. A bőr fiatalodása is sokkal effektívebben zajlik.

A fekvő infraszaunát tartják az eddigi legjobb konstrukciónak a szaunák közül, mivel az összes lényeges geometriai, fizikai és élettani szempontból ez a leghatásosabb. A hordozható- illetve fekvő infrakabinok által kibocsájtott fényt nevezik biofénynek vagy érlelő fénynek, mivel az emberi test sugárzásához nagyon közel áll, ennek is köszönhető, hogy rengeteg jótékony hatása van. Mivel a fekvő infrakabin körülbelül 50 celsius fokos hőmérsékleten működik, ezért az emberi test izzadása ilyenkor akár háromszor annyi is lehet, mint a hagyományos szaunákban, valamint mivel ez a hőhatás belülről kifelé irányul, nem pedig fordítva, ezért körülbelül ötször nagyobb mennyiségű méreganyag és egyéb salakanyag található az izzadtságban. Ennek következtében a mélyebben lévő sejtekből is kiszabadulnak ezek a káros anyagok, és a fekvő infraszauna méregtelenítő hatása akár negyvenszerese is lehet egy hagyományos szaunának. Nem vizet izzadunk tehát főleg, hanem azokat az anyagokat választja ki testünk, amik nem is szükségesek neki!

Az infraszaunázással immunrendszerünk is erősödik a méregtelenítő hatása következtében, tehát különösen fontos ez például a téli, kora tavaszi időszakban, mivel ilyenkor sokkal könnyebben el lehet kapni például a náthát és az influenzát, ami ellen az infraszaunázás különösen ellenállóvá tesz. Nemcsak a bőr fiatalítását képes elvégezni az infrasugárzás, hanem a narancsbőr és a különféle nyúlások, striák ellen is eredménnyel használható, ugyanis átrendezi a bőr szerkezetét, sokkal egészségesebbé téve azt, valamint eltünteti a bőrhibákat. Abból fakadóan, hogy egy ilyen infraszauna kúra gyakorlatilag pihenés, csökkenti a stressz, a szorongásos betegségeket valamint újulttá, energiával teltté tesz.
 


Keresőoptimalizálás