ingyen webstatisztika

Ez a weboldal eladó
Érdeklődj:
+36702721818

Az infraszauna használata

Az infraszauna használatához először is tisztában kell lennünk azzal, hogy hogyan működik az infraszauna, mi történik működés közben. Az infraszaunában vagy infrakabinban elektromos fűtőszálak, vagy elektromos fűtőlapok bocsátják ki az infrasugarakat, amelyeknek sugárzási tartománya megegyezik a nap sugárzásnak bizonyos fénytartományával (7-14 µm).
Ennek a fénytartománynak hatására izzadunk és méregtelenítődik a szervezetünk.

Az infraszauna hatékonysága egyenes arányban függ az infrasugárzók felületétől, ezért az elsődleges cél, hogy az adott infrakabinban a lehető legnagyobb felületen legyenek infrasugárzók. A kutatók és gyártók ennek érdekében fejlesztették ki a legkorszerűbb carbon sugárzókat (lapsugárzókat). Ezek egyben a lehető legnagyobb sugárzási felülettel rendelkező és a leghatékonyabb 7-14 µm fénytartományban működő eszközök. Ennek köszönhetően ezek a fénysugarak képesek az emberi testben a legmélyebben kifejteni jótékony hatásukat melynek a mértéke 3-5 cm. Ezt a modern és az ősi kínai orvostudomány is egyaránt az egyik leghatékonyabb természetes gyógyhatásnak tartja. Ezért bátran állíthatjuk, hogy a napi 30 perces infraszaunázással jelentős lépéseket tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az infraszaunák iránt, engedje meg, hogy néhány javaslattal segítsünk a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, a teljesség igénye nélkül. Fontos szempont lehet a döntésben a szauna kabin alapanyaga. Az évszázados tapasztalatok során a legjobb infraszaunák az alábbi alapanyagokból készülhetnek: kanadai hamlock fenyő valamint a kanadai cédrus fenyő (a fenyők királya). Ezek lassú növekedésű, ritka rostú, kellemes illatanyagú, hosszú élettartamú, csomómentes fafajták, melyekből a megmunkálás során minden igényt kielégítő infraszaunák készíthetők.
Az infrasugárzók tekintetében, mint ahogy azt az előzőekben is említettük, az intenzív kutatások eredményeként kifejlesztett korlátlan élettartamú carbon sugárzókat javasoljuk

Örömmel tájékoztatjuk a kedves olvasót, hogy az általunk forgalmazott összes infraszauna megfelel ezeknek a követelményeknek, nemcsak komfortosak, hanem a lehető leghatékonyabbak is. Infrakabinjainkban néhány perc alatt létrejön az egyenletes hő elosztás és maximális komfortérzet, valamint a teljes testfelület érő sugárázás.

További információkért kattintson a „Miért karbon infraszauna?” menüpontra.

Manapság egyre jobban elterjednek a kereskedelmi forgalomban is kapható professzionális sorozatgyártású készülékek, ezek széles skálájából választhatunk, az olcsó egyszemélyes infrakabinoktól, a luxus kivitelű beépíthető változatokig, lapra szerelt csomagolásban.

Természetesen minden carbon sugárzóval szerelt infraszaunánk rendelkezik szórakoztató elektronikával, ledes fényterápiával, a levegő tisztaságát szolgáló ionizátorral, belső olvasólámpával, és külső hangulatvilágítással. Amennyiben az előbbi felszereltség nem elégítené ki az Ön igényeit bármely infraszaunánkhoz megvásárolhatja az opcionális szórakoztató elektronika csomagunkat (Lcd TV, DVD-vel).

Ma már ezek a termékek az internetes áruházunk jóvoltából, akár 24 órán belül is az Ön otthonában szolgálhatják az egész családja egészségét!
Ezeket az infraszaunákat akár néhány óra alatt saját kezűleg is összeszerelheti otthonában. Természetesen mind a szállításban mind a szerelés tekintetében is szívesen rendelkezésére állunk. Tekintse meg akciós ajánlatainkat.
Nálunk nem csak virtuális vásárlásra van lehetősége, hanem üzleteinkben megnézheti, kipróbálhatja, kiválaszthatja és meg vásárolhatja az Önnek legmegfelelőbb infraszaunát.

Miután otthonában a készülék rendelkezésére áll, az infraszaunázást végezheti rendszeres programként, így biztosíthatja, hogy mindig egészséges, fitt, kipihent legyen, és a rendszeres használat hozzájárul az egészséges testsúly eléréséhez is.


Keresőoptimalizálás