ingyen webstatisztika

Ez a weboldal eladó
Érdeklődj:
+36702721818

Napsugárzás és a bőr

Legnagyobb kiterjedésű szervünkről eddig még igen kevés szó esett. A bőrünk nagyon sok funkciót lát el, azon felül, hogy védelmet nyújt a szervezet számára.

Egyik legfontosabb tulajdonsága a jelzés. Nagyon sokféle, a szervezeten belül lejátszódó rendellenes folyamatot jelez számunkra kiütés, elszíneződés, vagy másféle elváltozás formájában.

Méreganyag távozás tüneti kezelése

Sajnálatos módon, emberek lévén, hajlamosak vagyunk tüneti kezeléseket eszközölni. Elváltozás történt a bőrünkön? Fertőtlenítsük és kenegessük.

Nagyon ritkán jut eszünkbe, hogy ez csupán egy jelzés, igen gyakori, hogy méreganyag távozik, vagy szeretne távozni a bőrön keresztül. Természetesen, rengeteg más oka lehet, nem elvárható senkitől, hogy pontos diagnózist állítson fel saját maga számára, ha bőrén lát valami oda nem illőt. Az viszont talán elvárható, hogy segítséggel vagy anélkül, de próbáljuk feltárni az alapvető okot.

Bőrünk áteresztő képessége

A bőr másik érdekes tulajdonsága az áteresztő képessége. Bőrünk lélegzik és képes anyagokat felvenni, bejuttatni a szervezetbe.

Ez igen elgondolkodtató, főként ha megnézzük hányan vásárolnak kozmetikumokat megfelelő körültekintés nélkül. A kozmetikumokban sok esetben megtalálhatók azok a testidegen anyagok, melyek képesek aktiválni az immunrendszert.

Ártalmatlannak gondoljuk, hiszen még csak nem is hasonló a hozzájutás módja, mint egyéb esetekben. Nagyon kevesen gondolják át, hogy azok az anyagok ugyanúgy bejutnak a szervezetbe, mintha megennénk azokat. Durva és nem pontos hasonlat, de találó.
 

Méregtelenítés bőrön keresztül

A méregtelenítés nagyon fontos, és a bőr gyakran megmutatja az állapotot. Ugyanúgy, ahogy a bőrön keresztül képes a méreganyag bejutni, hasonló módon távozni is képes ugyanott.

Amikor a méregtelenítés nem az emésztőrendszer használatával történik, hanem más eszközzel, akkor gyakorlatilag a méreganyagok távozása is kihagyja az emésztőrendszert, hiszen sokkal egyszerűbb a bőrön keresztül kilökni az oda nem illő anyagokat.

A szauna előnyei

A szaunázás egy ilyen módja a méregtelenítésnek. Ez nem újdonság, már régóta használatos eszköz.

Nagyon hosszú ideig nem volt ehhez hasonlatos megoldás, egyrészt nem volt rá szükség, hiszen a módszer tökéletes, másrészt a technikai fejlődés régebben nem tette lehetővé.

Infravörös sugárzás

A technikai fejlődés előrehaladtával letűnnek a régi korok, és ez magában hordozza az eszközök tökéletesítését. Ez az élet minden területére jellemző. Ez hozta magával az infravörös sugárzás felfedezését és használatba kényszerítését.

Ez egy elektromágneses sugárzás, szó szerinti jelentése „vörös alatt”, tehát azt a fénytartományt jelöli, mely emberi szemmel nem érzékelhető. Az érdekességet az jelentette, amikor a kutatók ráébredtek, hogy az infrasugárzás egy tartománya pontosan megegyezik az emberi szervezet saját sugárzásával. Ez bizony érdekes adat, hiszen ebből adódóan nyilvánvaló az ártalmatlansága, így a szaunához hasonlóan felhasználható a méregtelenítésre.

Méregtelenítés infraszaunával

Az infraszauna méregtelenítő folyamata nagyon egyszerű. Az infrasugarak mélyen behatolnak a bőr alá. Az erek kitágulnak, a vérkeringés és az anyagcsere felgyorsul. A környezeti hőmérséklet hatására megindul a verejtékezés, mely tartalmazza a távozó méreganyagokat. A méregtelenítés sejt szinten történik, ez annyit tesz, hogy a sejtek belsejéből is képes likvidálni az oda nem illő anyagokat.

Infraszauna hatékonysága

A méregtelenítés hatására az immunrendszer erősödik, a belső szervek nagyobb hatékonysággal képesek működni, mely szemmel látható rövid idő alatt a testformán és a bőr minőségén is.

Amennyiben diéta és kozmetikumok helyett a méregtelenítés lenne az első gondolata az embereknek, akkor a valódi okot kezelnék, és nem csak szebbek, egészségesebbek is lennének, mely mint tudjuk, a szépség tartósságának garanciája.

Méregtelenítés életbevágó fontossága

Az előző cikkek folyamán megpróbáltam átfogóan felvázolni a méreganyagok sajnálatos hatékonyságát, és az immunrendszer hiányosságának hatalmas veszélyeit. Kár abban bízni, hogy nincs nagy baj és viszonylag egészségesek vagyunk.

Ön is, és én is ezt a szennyezett levegőt használjuk testünk működtetésére, már ez az egyetlen tényező is elegendő ahhoz, hogy szükség legyen méregtelenítésre, és ez csak töredéke a gondoknak.

Érdekes módon, a lakásunkat takarítjuk, a szemetet sem gyűjtögetjük a konyhánkban, a szervezetünk miért kivétel? Talán azért, mert nem látszik? Most még talán nem, de nem biztos, hogy ez így marad jövőre is. A megelőzés fontosságáról is tények alapján számoltam be, ezek után mindenkinek saját felelőssége eldönteni mit tesz.

Az infraszauna olyan a test számára, mintha káros sugaraktól mentes napfényt vinné a lakásába és azt használná közvetlenül. Érdemes elgondolkodni azon, mi az igazán fontos az életben, azután dönteni kell, a választás az Öné.

Hosszú életet és jó egészséget kívánok!


Keresőoptimalizálás