ingyen webstatisztika

Ez a weboldal eladó
Érdeklődj:
+36702721818

Az infraszauna és a fogyás


Egyre gyakrabban találkozhatunk infraszaunával a különböző szépségszalonokban, fittness klubokban, wellness hotelekben és családi házaknál, ami bizonyítja, ennek az eszköznek a hatékonyságát. Az infraszaunák egyik legfőbb alkalmazási területe az alakformálás és fogyás, de ezen felül kiváló a stresszoldó és relaxáló hatása is.

Az infraszaunában az infravörös fény hatására néhány perc után intenzív folyadékkiválasztási és méregtelenítési folyamat indul el. Ez az izzadságanyag nagy mennyiségű méreganyagot, zsírt tartalmaz, így a 30 perces infraszaunázás közben 800-900 kalóriát éget el a szervezetünk. Ugyanennyi kalóriát 30 perces intenzív sportolással, futással, evezéssel tudunk elégetni.

Gondolja csak meg, mennyivel kényelmesebb az otthoni infraszaunában ülve, relaxálva megválni felesleges kilóinktól, megkímélve magunkat a fáradságos edzésektől és a koplaló diétától. Nem szabad elfelejtenünk, hogy az infraszaunának a fogyasztó hatásán kívül más egyéb jótékony hatásai is vannak, például az immunrendszer erősítése és a teherbíró képességünk növelése.

A fogyás mellett az infaraszauna további előnye, hogy rendszeres használat esetén megszünteti az egyes elhízás okozta bőrhibákat is, mint például a narancsbőrt (cellulitiszt). Ez nem más, mint a bőrréteg alatt felhalmozodott víz és zsírsejtek, amelyek az infraszauna által kiváltott izzadás következtében kiválasztódnak a bőr alatti sejtrendszerünkből, így szüntetve meg azokat. Ezért alkalmazzák az infraszaunát nagy előszeretettel a szépségiparban is. Az infraszauna további pozitív hatásai közé sorolható a bőrmegfiatalító, anyagcsere gyorsító, szépségápoló hatása.

Mivel a rendszeres infraszaunázás rugalmassá teszi a bőrt, ezért a különféle bőrkeményedések, striák és ekcémák kezelésében is eredményes lehet, mellékhatások nélkül.

Az infraszauna másik nagy előnye, hogy infrasugarak mélyre hatolnak a testbe, így nem csak a felületi zsírsejteket képesek elégetni, hanem a mélyebben ülőket is. Ezért hatékonyabb az infraszauna mint a hasonló eszközök, például a finnszauna vagy a gőzkabin. Az infraszauna hatékonysági mélysége 4-5 cm, a finnszaunáé és a gőzkabiné 0,2-0,3 cm.

Ez a sugárzás szinte azonos a napsugárzással, vagyis körülbelül 4-5 centiméterre hatol be a testbe, viszont annál sokkal egészségesebb, ugyanis a nap káros ibolyán túli sugarait nem tartalmazza.
Az infraszauna használata a napozás kellemes megnyugtató érzését hozza el nekünk az otthonunkba, káros hatások nélkül.

Ezek ismeretében megállapíthatjuk, hogy egy a saját otthonunkban bármikor rendelkezésre álló infraszauna megszámlálhatatlan pozitív előnyt jelenthet számunkra.

 Keresőoptimalizálás