ingyen webstatisztika

Ez a weboldal eladó
Érdeklődj:
+36702721818

Kérdések - válaszok! 

Tisztelt Infraszauna.net!

A következő témában szeretnék felvilágosítást kérni:
Eddig kétfajta infrakabinban szaunáztam. Az egyikben semmiféle fényt nem érzékeltem, csak hőt. A másikban a beépített panelek fényt is sugároztak.

Olvastam, hogy az infravörös fényt az ember nem érzékeli, mi az oka akkor, hogy a fent említett módon az egyik kabinban látom a szálak "izzását" a másikban nem. Mindekettő lehetséges? Vagy az egyik "átverés"?

Válaszukat előre is köszönöm:

Zsófi
---------------------- 
Kedves Zsófi!

Az infrasugárzók piacán több típusú sugárzó létezik. Engedje meg,hogy a két leghatásosabb sugárzót mutassam be Önnek:
 
Az egyik a Philips Infra Vitae névre hallgat. Mint ahogyan a neve is mutatja a Philips cég gyártja. Használat közben sárgás fehér fénnyel világít a sugárzó.  Már a bekapcsolás pillanatában használni tudja felfűtési idő nem szükséges. Fontos jellemzője a sugárzónak, hogy már a bekapcsolás első pillanatától hőt bocsát ki, s ezáltal a kabin belső hőmérséklete hamarabb felmelegszik. Igaz ez nem feltétele az infrakabin használatának, de a méregtelenítés, izomlazítás ... stb. intenzívebb lesz, hiszen a kabin belső hőmérséklete is rásegít a kedvező folyamatok beindítására.
 
A másik csoportba a kerámia, vagy lapsugárzók tartoznak. Működésük közben nincs fényhatás. A kabin belső hőmérséklete lassabban melegszik fel. Méregtelenítő hatását ennek ellenére hatékonyan kifejti.
 
Felmerülhet a kérdés Önben, hogy melyik a hatásosabb?
 
Nos, saját tapasztalatom alapján a lapsugárzó mellett teszem le a voksomat. Ezen belül van egy rendkívül hatásos lapsugárzó: a Sunlight Saunas által gyártott SoloCarbon fűtőbetét! Ez is infrasugarakat bocsájt ki, ráadásul igen szűk hullámhosszúságú sugarakat, így a méregtelenítés és fogyasztás sokkal intenzívebb, mivel egész mélyen hatolnak a bőr alá (akár 2-5 cm mélyre !!), ezért ezek a szénalapú SoloCarbon lapsugárzók a leghatékonyabbak!  

Sokkal hatásosabbnak találtam. Ha igazán kellemes tapintású, szép bőrt szeretne, próbálja ki a mézes pakolást.
 
Tipp:
Infrázás előtt kenje be a kritikus helyeket mézzel (comb, fenék, has), tekerje be fáslival, majd ezt követően élvezze az infrakabin / fekvő infraszauna nyújtotta élményeket. Szaunázás után egy fél órás szódabikarbónás fürdő javasolt, így a méreganyagok gyorsabban és nagyobb mennyiségben távoznak szerevzetéből. 
 
További kellemes infrázást kívánok Önnek!

--------------------------------------Keresőoptimalizálás