ingyen webstatisztika

Ez a weboldal eladó
Érdeklődj:
+36702721818

Hordozható infraszauna

A hordozható infraszaunák jelentik a XXI. században a korszerűséget, nemcsak kis méretükkel és mobilitásukkal, hanem gazdaságosságukkal is. Ebben a cikkben a hordozható infraszaunák előnyeiről olvashat.

A hordozható infraszaunákat bárki megveheti, pár perc alatt hazaviheti és összeállíthatja, máris használatra kész! Kis mérete miatt még a kisebb, lakótelepi lakásokban is elhelyezhetőek, nem kell beépíteni, ezzel is sok költséget megspórolva. Kis méretük miatt fogyasztásuk is kicsi, egy szaunázás nem kerül többe 20-25 forintnál. Nem elfelejtendő, hogy ezek a szaunák a hagyományos típusoknál jóval hatékonyabbak. Ugyan az infrakabinban a szervezetünket kisebb hő hatás éri, de ez jó, mert nem jelent annyi pillanatnyi terhelést, és ez a hőhatás sokkal mélyebbre hat a testben, erősebb verejtékserkentő hatása van és sokkal több betegség gyógyítására és megelőzésére használható.

Ennél fogva sokkal olcsóbban és praktikusabban érhetünk el nagyságrendekkel nagyobb gyógyító, méregtelenítő, fogyasztó hatást. Mivel ezek a hordozható infraszaunák általában egyszemélyes kivitelben készülnek, ezért nem kell fölösleges pénzt kidobni az ablakon ha csak egyedül szeretnénk használni, és mondjuk egy többszemélyes változat állna rendelkezésünkre. Előnye még, hogy nem kell külön pénzt költeni a beszerelésükre, bármikor használatra készek, és nem csak otthon tudjuk ezeket alkalmazni, hanem bárhová magunkkal vihetjük, akár egy kirándulásra is, mivel hordozható volta miatt pehelykönnyű.

Súlya általában nem haladja meg a 10 kilogrammot, de lehet már 3-4 kilogrammos hordozható infraszaunákat is kapni. A hordozható infraszaunáknak két típusa létezik, az egyik az ülő a másik pedig a fekvő infraszauna. Az ülő infraszauna előnye, hogy közben olvashatunk, tévézhet vagy egyéb elfoglaltságot találhat, a fekvő infraszaunában pedig kényelmesen elhelyezkedhet, relaxálhat. A kisebb méretből fakadóan sokkal energiatakarékosabb, körülbelül 1000 Wattos teljesítményfelvétellel rendelkezik, valamint 5-10 perc alatt eléri a működési hőmérsékletét, míg a beépített szaunáknál ez a felfűtési idő akár fél óra is lehet.

Ebben az időközben nem, vagy csak kisebb hatásfokkal lehet használni a szaunát, mivel energiája kárba veszik, sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb tehát, ha ez az idő minél kisebb, ami a hordozható infraszaunák esetében teljesül is. A hordozható infraszaunák normál 230 voltos hálózati feszültségről bárhonnan üzemeltethetőek, míg a beépített társaiknak általában 380 voltos ipari áramra van szükségük.

Az ülő infraszaunák kis mérete és kompaktsága miatt már szinte mindenhonnan elérhetőek, és áruk is egészen kedvező, pár tízezer forintért hozzájuthatunk egy ilyen készülékhez, míg a fekvő infraszaunák a nagyobb testvéreik, ezek nagyobb felszereltségűek és nagyobb méretűek is, ennek megfelelően áruk is magasabb, körülbelül három -négyszázezer forintért már egészen jó minőségű és teljesítményű fekvő infraszaunákhoz juthatunk hozzá.
 


Keresőoptimalizálás